Blog

Clubhuis opfrissen

15 April gaan we het clubhuis en terrein er omheen opfrissen. Even de grote schoonmaak en de tuin bijwerken. Zodat we de volgende dag een frisse omgeving hebben voor de eerste thuis wedstrijden.

Vele handen maken licht werk, dus geef je op en dan zijn we met z’n allen zo klaar!

 • Contact: Christine
 • E-mail: clubhuis@hvv70.nl

Familie & Vriendjes toernooi met BBQ!

Op 2e Pinksterdag (10 juni) staat het Familie & Vriendjes toernooi op het programma. Deze keer stel je zelf je eigen team samen. Verzamel dus je gehele familie, al je vriendjes of vriendinnetjes en schrijf jouw team in. Uiteraard verzin je je eigen ‘clubnaam’ en bepaal je je eigen clubkleuren, oh en vergeet jullie eigen yell niet!

Je kan je opgeven bij Christine. Doe dit voor 1 juni, dan heeft de organisatie nog voldoende tijd om het speelschema te maken en de inkopen te doen.

Want aan het eind van de dag steken we de BBQ aan, zetten we de salades en broodjes klaar, komt de pindasaus van Hans op tafel en sluiten we de dag samen af.

Ps. Heb je nou geen team of wil je alleen komen BBQ-en, meld je gewoon aan bij Christine. We regelen wel wat!

 • Contact: Christine
 • E-mail: jeugd@hvv70.nl

Ouder-kind Toernooi

Het fenomenale ouder-kind toernooi is weer op 2e paasdag (10 april). Altijd een gezellige bedoeling en met verrassende uitslagen! Lukt het dit jaar wel om de kinderen te verslaan? We verwachten van de ouders dit jaar toch een ietwat gedegenere voorbereiding dan voorgaande edities.

Coaches! Geef je team op bij Christine. Dat kan via app, mail (jeugd@hvv70.nl) of gewoon even aanspreken als je haar tegenkomt.

Ouders! Voor een gedegen voorbereiding kan je eens meetrainen met de recreanten op woensdagavond (actuele tijden vind je hier)

In principe start het toernooi zo rond 10.00 uur en we zijn zo rond 16.00 uur klaar. Hangt volledig af van het aantal teams dat zich inschrijft, het lekkere weer en de ontspannen dag. Op de dag zelf speel je wedstrijdjes, klets je bij, ren je rot en help je even mee.

 • Contact: Christine
 • E-mail: jeugd@hvv70.nl

Belangrijke data!

Eind maart verlaten we de zaal en gaan we weer naar ons eigen clubhuis. Het competitieprogramma komt binnenkort beschikbaar in de HandbalNL app en op onze website. Het fijne van weer op ons eigen cluppie te zijn, is dat we weer bewegingsruimte hebben om toernooitjes te organiseren en andere activiteiten te houden. Dus zet vast in je agenda:

 • Contact: Christine
 • E-mail: jeugd@hvv70.nl

Incasso contributie deel 1

Rond 31 januari staat het 2e deel contributie incasso gepland. Dit geldt voor alle leden die het gehele jaar lid zijn. De incasso van de contributie van leden die gedurende het jaar lid zijn geworden volgt op een later moment. Voor de hoogte van jouw contributie kan je kijken bij contributie. Vriendelijk verzoek van de penningmeester om voldoende saldo op de rekening te hebben staan rondom deze periode.

 • Contact: Willem Jan (de penningmeester)
 • E-mail: penningmeester@hvv70.nl

Fijne feestdagen!

De kerstvakantie breekt aan, de eerste seizoenshelft zit er al weer op en zo komt 2022 bijna ten einde. We zitten midden in een bijzonder seizoen zonder seniorenteams, met hele gezellige en presterende jeugdteams en een enthousiaste groep trainers, coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers. Iedereen heel hartelijk dank voor jullie inzet! We maken het alleen samen mogelijk.

Geniet van de feestdagen, elkaar en dan starten we fris en fruitig weer in het laatste weekend van de kerstvakantie of de week erna. Fijne feestdagen!

 • Contact: bestuur
 • E-mail: bestuur@hvv70.nl

ALV Maandag 21 november 2022

Maandag 21 november 2022, om 20.00 uur staat de ALV op de planning. Iedereen is weer van harte welkom in het clubhuis! Bijgaand de agenda en notulen van 2021. De financiële stukken zijn te bewonderen op de avond zelf. Tot de 21e!

Agenda & Notulen 2021

 • Contact: Bestuur
 • E-mail: bestuur@hvv70.nl

Schoolhandbaltoernooi 2022

Gisteren was er weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi bij HVV’70. Alle basisscholen in Voorschoten waren vertegenwoordigd en ruim 110 meisjes en jongens, verdeeld over 15 teams, deden mee. Er werd fanatiek maar sportief gestreden om de eer en de bekers! Het weer was ons gunstig gezind, de hele dag scheen een heerlijk najaarszonnetje.

 

Na de poulewedstrijden stonden er nog wedstrijden om de derde en vierde plaats en de finales op het programma.

 

Zowel de meisjes- als de jongensfinale waren spannend. Uiteindelijk ging bij de meisjes het team Kompas 2 er met de winst vandoor. Ook voor de nummer 2 – Nuts 2 en nummer 3, Vos 3 stond een beker klaar.

De finale van de jongens ging tussen De Vos 2 en Gevers 1, waarbij De Vos er uiteindelijk kampioen werd. De jongens van Emmaus 1 werden derde. Tijdens de prijsuitreiking werden de bekers – ter beschikking gesteld door Stichting Katapult – trots in ontvangst genomen.

 

De penaltycompetitie was dit jaar een prooi voor Kayara (de Vink) bij de meisjes. Bij de jongens is Mees (De Vos) winnaar geworden. Zij vuurden in de finale als besten de ballen af op keepers van HVV’70. Beiden kregen een mooie handbal uitgereikt door Berthold van Veen, van Van Veen Assurantiën.

 

Tennispark Adegeest stelde wederom geheel belangeloos een deel van hun banen beschikbaar. Zonder hun medewerking is een toernooi als dit niet mogelijk! Naast Stichting Katapult en Van Veen Assurantiën waren dit jaar ook Stucadoorsbedrijf Kneijber, Stucadoor Jeffrey Kneijber, Gastouderopvang Catootje, TCK Transport en 123hekken.nl als sponsoren betrokken bij het toernooi.

 

En zonder vrijwilligers geen schoolhandbal! Heel erg bedankt voor jullie hulp. Voor al deze vrijwilligers was er door Hoogvliet Supermarkten een heerlijke lunch ter beschikking gesteld. Ook willen we de gymdocenten bedanken die de kinderen enthousiast hebben gemaakt om mee te doen.

 

We kijken terug op een sportief en gezellig toernooi en hopen ook volgend jaar weer veel basisschoolleerlingen te mogen begroeten!

 • Contact: SHT Commissie
 • E-mail: handbal@hvv70.nl

Super Sunday

Zondag 2 oktober spelen bijna alle teams thuis, dus tijd voor een feestje.

Na jouw wedstrijd is er in het clubhuis

Voor een ingevuld quizformulier hebben wij iets lekkers bij de bar!

Zijn alle vragen goed ingevuld

WIN je een prijs!

Tot Dan! De Kantinecommissie

 • Contact:
 • E-mail:

Grote Clubactie van start

HVV ’70 verkoopt loten met de Grote Clubactie

 

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor het aanschaffen van ballen en andere materialen en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

Online loten

Je kan dit jaar ook online loten kopen. Wel zo makkelijk! Ga hiervoor naar onze online verkooppagina: https://lot.clubactie.nl/lot/hvv’70/220138

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

 • Contact: Marnix
 • E-mail: secretaris@hvv70.nl