Schoolhandbaltoernooi 2022

Gisteren was er weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi bij HVV’70. Alle basisscholen in Voorschoten waren vertegenwoordigd en ruim 110 meisjes en jongens, verdeeld over 15 teams, deden mee. Er werd fanatiek maar sportief gestreden om de eer en de bekers! Het weer was ons gunstig gezind, de hele dag scheen een heerlijk najaarszonnetje.

 

Na de poulewedstrijden stonden er nog wedstrijden om de derde en vierde plaats en de finales op het programma.

 

Zowel de meisjes- als de jongensfinale waren spannend. Uiteindelijk ging bij de meisjes het team Kompas 2 er met de winst vandoor. Ook voor de nummer 2 – Nuts 2 en nummer 3, Vos 3 stond een beker klaar.

De finale van de jongens ging tussen De Vos 2 en Gevers 1, waarbij De Vos er uiteindelijk kampioen werd. De jongens van Emmaus 1 werden derde. Tijdens de prijsuitreiking werden de bekers – ter beschikking gesteld door Stichting Katapult – trots in ontvangst genomen.

 

De penaltycompetitie was dit jaar een prooi voor Kayara (de Vink) bij de meisjes. Bij de jongens is Mees (De Vos) winnaar geworden. Zij vuurden in de finale als besten de ballen af op keepers van HVV’70. Beiden kregen een mooie handbal uitgereikt door Berthold van Veen, van Van Veen Assurantiën.

 

Tennispark Adegeest stelde wederom geheel belangeloos een deel van hun banen beschikbaar. Zonder hun medewerking is een toernooi als dit niet mogelijk! Naast Stichting Katapult en Van Veen Assurantiën waren dit jaar ook Stucadoorsbedrijf Kneijber, Stucadoor Jeffrey Kneijber, Gastouderopvang Catootje, TCK Transport en 123hekken.nl als sponsoren betrokken bij het toernooi.

 

En zonder vrijwilligers geen schoolhandbal! Heel erg bedankt voor jullie hulp. Voor al deze vrijwilligers was er door Hoogvliet Supermarkten een heerlijke lunch ter beschikking gesteld. Ook willen we de gymdocenten bedanken die de kinderen enthousiast hebben gemaakt om mee te doen.

 

We kijken terug op een sportief en gezellig toernooi en hopen ook volgend jaar weer veel basisschoolleerlingen te mogen begroeten!

  • Contact: SHT Commissie
  • E-mail: handbal@hvv70.nl