• Vertrouwenspersoon HVV

  Het is belangrijk dat iedereen kan genieten van zijn/haar sport. HVV’70 wil een vereniging zijn waar alle leden en ouder(s) van leden zich thuis voelen.  De vrijwilligers van HVV’70 zijn zeer  betrokken en iedereen zet z’n beste beentje voor als het gaat om onze leden. Het kan echter toch voorkomen dat iemand zich minder thuis voelt binnen de vereniging en dan willen wij onze leden in de gelegenheid stellen om met een onafhankelijk persoon te kunnen praten: een vertrouwenspersoon.

  Voor wie?
  Alle leden, ouder(s) van leden of vrijwilligers van HVV’70 kunnen contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

  Wanneer?
  De vertrouwenspersoon is het aanspreekpunt voor leden als het gaat om onderwerpen waarmee je niet bij je trainer en/of coach terecht kan. Als je bijvoorbeeld door iemand uit je team gepest wordt of als je het gevoel hebt dat je niet geaccepteerd wordt door je trainer, coach of teamgenoten.

  Wat is de rol?
  De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en geeft objectief advies. De vertrouwenspersoon fungeert dus niet als bemiddelaar, maar als onafhankelijke derde. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en wordt dus niet gedeeld met andere leden en/of het bestuur van HVV’70. De vertrouwenspersoon zal bij een ernstig vergrijp het lid dringend adviseren om contact op te nemen met de juiste instantie. Hierbij valt te denken aan een klacht bij de vereniging/sportbond of doorwijzing naar de politie.

  Wie is de vertrouwenspersoon?
  De vertrouwenspersoon voor HVV’70 is Sanne Laernoes-Ludikhuize. In het dagelijks leven is Sanne werkzaam als personeelsadviseur. Vanaf 2002 is Sanne actief betrokken bij HVV’70. In eerste instantie als spelend lid. Op dit moment maakt Sanne nog onderdeel uit van de kantinecommissie.

  Neem gerust contact op met Sanne om jouw vraag/probleem te bespreken via het volgende e-mailadres: vertrouwenspersoonhvv@gmail.com.  Daarnaast is Sanne ook vaak op zondag bij het handbalveld te vinden.

 • Vertrouwenspersoon HVV70

  LidTelefoonMobielFoto
  Ludikhuize, Sanne