• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Vertrouwenspersoon HVV

  Het is belangrijk dat iedereen kan genieten van zijn/haar sport. HVV’70 wil een vereniging zijn waar alle leden en ouder(s) van leden zich thuis voelen.  De vrijwilligers van HVV’70 zijn zeer  betrokken en iedereen zet z’n beste beentje voor als het gaat om onze leden. Het kan echter toch voorkomen dat iemand zich minder thuis voelt binnen de vereniging en dan willen wij onze leden in de gelegenheid stellen om met een onafhankelijk persoon te kunnen praten: een vertrouwenspersoon.

  Voor wie?
  Alle leden, ouder(s) van leden of vrijwilligers van HVV’70 kunnen contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

  Wanneer?
  De vertrouwenspersoon is het aanspreekpunt voor leden als het gaat om onderwerpen waarmee je niet bij je trainer en/of coach terecht kan. Als je bijvoorbeeld door iemand uit je team gepest wordt of als je het gevoel hebt dat je niet geaccepteerd wordt door je trainer, coach of teamgenoten.

  Wat is de rol?
  De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en geeft objectief advies. De vertrouwenspersoon fungeert dus niet als bemiddelaar, maar als onafhankelijke derde. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en wordt dus niet gedeeld met andere leden en/of het bestuur van HVV’70. De vertrouwenspersoon zal bij een ernstig vergrijp het lid dringend adviseren om contact op te nemen met de juiste instantie. Hierbij valt te denken aan een klacht bij de vereniging/sportbond of doorwijzing naar de politie.

  Wie is de vertrouwenspersoon?
  De vertrouwenspersoon voor HVV’70 is Sanne Laernoes-Ludikhuize. In het dagelijks leven is Sanne werkzaam als personeelsadviseur. Vanaf 2002 is Sanne actief betrokken bij HVV’70. In eerste instantie als spelend lid. Op dit moment maakt Sanne nog onderdeel uit van de kantinecommissie.

  Neem gerust contact op met Sanne om jouw vraag/probleem te bespreken via het volgende e-mailadres: vertrouwenspersoonhvv@gmail.com.  Daarnaast is Sanne ook vaak op zondag bij het handbalveld te vinden.

 • Vertrouwenspersoon HVV70

  Geen informatie