• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Sponsors

 • Sponsor worden?

  Door sponsoring kan HVV '70 op een hoog niveau blijven handballen en investeren in materialen, opleiden van trainers/coaches/scheidsrechters en daarmee in het verbeteren van het spel van de jeugd.

   

  Er zijn vele sponsor mogelijkheden en we bespreken dit dan ook graag, bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd van een van onze eerste handbalteams.

   

  Laat een bericht achter via onderstaand formulier of neem direct contact op met een van de leden van het bestuur, mocht je open staan voor een verkennend gesprek.

 • Versturen

 • Nadere informatie sponsoren

 • Stichting Katapult steeds belangrijker als lokale sponsor
  Steeds meer organisaties en verenigingen weten de weg te vinden naar Stichting Katapult, de goede-doelenstichting die financiële steun geeft aan projecten voor jongeren in Voorschoten (en directe omgeving). De wortels van de stichting liggen in Voorschoten, bij de opvang van jongeren. Enkele jaren nadat de oorspronkelijke oprichter, de CSKV, de kinderopvang had verzelfstandigd in de Kindex BV (nu Norlandia) besloot het bestuur van de CSKV in 2009 om zich om te vormen tot de Stichting Katapult. Daar lag een helder motief aan ten grondslag: teruggeven aan Voorschoten wat in Voorschoten is verdiend én mooie dingen mogelijk maken voor kinderen omdat het geld door kinderopvang werd verkregen.  ‘Katapult’ staat daarbij voor ‘wegschieten’ en ‘versnellen’ ?? vaart geven dus.
  Stichting Katapult staat sindsdien open voor elk verzoek dat past binnen de doelstelling en dat kan breed gaan. Zo steunde de stichting de popconcerten van 4POP, de organisatie van straatfeesten, kampeerkampen van scouts, de zomervakantieactiviteiten van Bouwdorp, en het jeugdprogramma van Jazz Culinair Voorschoten. Ook gaf de stichting een forse donatie aan de Natuurspeeltuin en aan de actie voor een nieuwe atletiekbaan van Voorschoten ’97. Om maar wat voorbeelden te geven.
  Stichting Katapult maakt graag mogelijk wat ‘extra’ is en dus niet wat normaal uit contributies van verenigingen wordt betaald. Er is een voorkeur voor projecten waarin jongeren een actieve rol spelen in de organisatie.  Via de site www.stichtingkatapult.nl is een formulier te downloaden voor aanvragen.

 • Van Veen Assurantien gevestigd aan de Voorstraat in Voorschoten. Het adres voor uw verzekeringen en hypotheek.
  www.vanveenassurantien.nl

 • Paulides + Partners is een professionele, klantgerichte en innovatieve eerstelijns praktijk die in 30 jaar is uitgegroeid van een eenmanspraktijk naar een fysiotherapeutisch behandelcentrum.
  www.paulidespartners.nl

 • Laumen Consultancy B.V. is in staat uw organisatie te adviseren en te begeleiden in het opzetten en/of stroomlijnen van uw processen en structuren, op elk gebied.
  www.laumenconsultancy.nl

 • Divider ondersteunt middelgrote tot grote organisaties met meerdere vestigingen en 200 tot 1000 werkplekken. Als full-service dienstverlener nemen wij de verantwoording voor het geïntegreerd beheren van uw werkplekken, servers en dataverbindingen. Wij dragen zorg voor een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en gemak.
  www.divider.net

 • Het adres voor al uw soorten stucwerk, spuitwerk en sierpleisterwerk
  Mobiel 06 23620691
  Voorschoten

 • Internationaal transport bedrijf, van voornamelijk bederfgoederen, door geheel Europa.
  Mobiel  06-53171011
  Voorschoten

 • Bosch Car Service Duivenvoorden automobielen B.V. richt zich op alle merken. Wij beschikken over 5 huurauto's, en 2 leenfietsen, laat ons tijdig weten mocht u hiervan gebruik willen maken. Wij zijn al 32 jaar een begrip voor de regio Leiden, Voorschoten en Wassenaar.
  www.duivenvoordenautomobielen.nl

 • Welkom bij G. Besuyen de rijwielspecialist in Voorschoten. Voor uw  stads & toer -, electrische - , kinder- en gebruikte fietsen.
  Voor deskundig advies en goede service.
  Voorstraat 13, 2251 BL  Voorschoten
  Tel: (071) 561 27 02 of info@besuyen.nl
  www.besuyen.nl

 • De winkels en de website van Fashion 4 Kidz Het begin van Fashion 4 Kidz, Jacqueline Verhoeven en Ronald Oerlemans, 3de generatie eigenaar van Oerlemans Kinderschoenen uit Leiden, voegen hun ideeën samen tot wat deze winkel geworden is. Sinds september 2013 op Schoolstraat 113 en een assortiment uitbreiding met baby kleding vanaf maat 44. Oerlemans (kinder)schoenen is een begrip in Leiden eo. volledig gespecialiseerd in kinderschoenen van maat 18 t/m 44! .
  www.fashion4kidz.com

 • Welkom bij en op de site van dierenspeciaalzaak Verhoog. De winkel bevindt zich in het mooie Zuid Hollandse plaatsje Voorschoten. Op deze site krijgt u een idee van de winkel. Via de contact button boven aan de site kunt u de adres gegevens vinden en direct een mail sturen. We begroeten u heel graag als klant in de winkel.

  Met vriendelijke groeten;  het team van Dsz www.dierenspeciaalzaakverhoog.nl

 • Welkom bij het Bloemenhofje
  Voor een mooi boeket, plant of bloemstuk, voor bij u thuis, of bezorgd bij een vriend, familie of dierbare kunt u bij ons terecht. Hiernaast zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in bedrijfsabonnementen. Het bloemenhofje is er ook voor bruidswerk, rouwwerk en speciale bestellingen. Wij hebben een continue wisselend assortiment en elke dag verse bloemen en planten.
  www.bloemenhofje.nl

 • De Kock, uw glasfolie specialist!
  Al ruim 40 jaar adviseert en monteert De Kock Raamfolie BV glasfolie in geheel Nederland. Er zijn vele soorten raamfolie. De belangrijkste zijn zonwerende glasfolie, veiligheidsfolie folie en decoratie folie.
  www.dekockraamfolie.nl

 • Het sponsorbord van de families Klaver & Lamboo, dit leuke initiatief wordt door ons allen binnen HVV’70 ten zeerste op prijs gesteld.

 • Veelal  gaan problemen op sociaal vlak bijna altijd hand in hand gaan met financiële problemen. Mijn werk als maatschappelijk werker  heb ik uitgebreid met curatele, bewind voering en mentorschap. Ik help mensen om geldzaken en persoonlijke zaken goed te regelen als ze dat zelf niet (meer) kunnen. De ene keer als curator, dan weer als bewindvoerder of mentor en in bepaalde gevallen ook als psychosociaal begeleider.

 • Wij van Jocean Kwaliteits Schilder zijn een kwalitatief gericht bedrijf die als hoofddoel heeft het Schilderen van uw woning cq vastgoed. Op onze website zullen wij u een klein beetje rondleiden met wie wij zijn en natuurlijk wat onze diensten zijn die wij  u als misschien toekomstige klant kunnen aanbieden. Mocht u na het inzien van onze website geïnteresseerd zijn dan kunt u ons altijd bereiken via ons telefoonnummer of via onze contact pagina en wij nemen dan contact met u op.

 • Zus  & Zo verzorgt huiswerkbegeleiding te Voorschoten & Wassenaar.

  Zus & Zo levert een persoonlijke begeleiding en het regelmatige verslag over de vorderingen. Zus & Zo het leerproces als het stapsgewijs bewust worden van “een werkelijkheid in welke vorm dan ook”. Om de huiswerkbegeleiding vorm te kunnen geven en het resultaat van de kinderen te kunnen verbeteren is het nodig een beeld te vormen van dit leerproces.  Voor meer informatie zie http://zusenzo.nl/

 • Slijterij Adegeest is ‘the place to be’ als u op zoek bent naar een goed glas wijn, whisky, port of welk drankje dan ook. En als u op zoek bent naar iets ‘speciaals’ helpen wij u ook graag. Wij verkopen nooit ‘nee’. Hebben wij het niet in de winkel, dan moet het wel heel raar lopen als wij u toch niet kunnen helpen. Wij helpen onze klanten zoals we zelf graag geholpen willen worden. Wij begroeten u graag bij ons in de winkel en op onze website www.slijterijadegeest.nl
  Proost….op uw gezondheid!
  Petra en Michel Smit

 • Robert van Vliet Voorschoten
  06 – 24 68 57 64
  installatievanvliet@ziggo.nl
  www.installatievanvliet.nl