• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Missie

  Bij HVV'70 is iedereen die wil handballen welkom. Ons doel is leden laten handballen met plezier in een vereniging waar iedereen zich thuis voelt.

 • Handbalvereniging Voorschoten 1970 afgekort HVV'70. (opgericht op 24 augustus 1970).

  Missie HVV'70
  Vanuit de vereniging is er het verzoek gekomen om een verduidelijking op de visie van HVV'70.Wat voor soort vereniging wil HVV'70 zijn, recreatief of prestatief. Graag neemt het bestuur jullie mee in onze missie en visie.

  Visie
  Als eerste gaat het om recreatief handbal en als het er in zit meer prestatief.De technische commissie, bestaande uit alle trainers, deelt de teams in op basis van de ambitie en de capaciteiten van de leden. Bij het spelen in de breedtesportcompetitie geldt dat iedereen kan meespelen. Omdat we op basis van aantallen een indeling moeten maken kunnen er binnen teams uiteindelijk ambitie en capaciteiten verschillen bestaan. Bij het kiezen van het competitieniveau wordt hier zo goed mogelijk rekening mee gehouden. In principe krijgt elk lid daarnaast evenveel speeltijd. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de inzet van het spelende lid.  Komt hij/zij altijd op de training en is hij/zij er altijd bij de wedstrijden.  Het is vervolgens aan de coaches om alle spelers binnen een team zo veel mogelijk speeltijd te gunnen afhankelijk van situatie en ambities.

  Strategie
  Het bestuur en technische commissie stellen vooraf de kaders vast waarbinnen trainers en coaches werken. Het voortbestaan van HVV hangt niet af van het niveau waarop we handballen, maar van het plezier dat we beleven aan "lid te zijn van HVV".De vereniging zelf is het kloppend hart. Zonder kloppend hart kan er van alle (handbal)activiteiten niets terecht komen. En het hart kan alleen kloppen met behulp van vrijwilligers. Niet een 'paar' die heel veel werk moeten verzetten, maar 'veel' die allemaal een afgebakende taak verrichten, waar ze plezier aan beleven, en resultaat zien in de vorm van bloei van de club: activiteiten voor de jeugd, voor senioren en voor de club als geheel. Zo zorgen wij er met zijn allen voor dat wij een bloeiende en gezellige vereniging zijn waarbij wij met elkaar genieten van het spelletje handbal.

  Huishoudelijk regelement