• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Lidmaatschap voorwaarden

  Algemene voorwaarden HVV ‘70

  HVV' 70 is een kleine handbalvereniging waar plezier voorop staat. Samen maken we HVV'70 tot de fantastische club die het is. Dat kan alleen als we daarover afspraken maken.

  1. Voorwaarden?

  Ja, als je lid bent of wordt van HVV '70 dan gelden er ook spelregels. Deze hebben we gebundeld in deze voorwaarden. We spreken dus een aantal zaken af tussen jou (het lid) en ons (HVV '70)


  2. Als je als je lid bent of wordt van HVV ‘70 dan hebben we het volgende nodig

  Het inschrijfformulier waarmee je het lidmaatschap aangaat, volledig ingevuld en ondertekend. Vervolgens willen we graag informatie hebben voor het correct administreren in onze ledenadministratie (SportLink). Dit gebruiken we zowel voor het vastleggen van alle handbaltechnische zaken als facturatie.
  Jij bent zelf verantwoordelijk voor het correct opgeven en bijhouden van de persoonsgegevens die HVV ’70 administreert.

   

  4. Waar kan ik meer info vinden over de contributie?

  De contributie per seizoen vind je hier: Lidmaatschap

   

  5. Hoe werkt de betaling van de contributie?

  We werken met automatische incasso. Oftewel je zal ons een SEPA machtiging moeten geven om de contributie af te schrijven. In uitzonderlijke gevallen willen we hier van afwijken, dit gaat altijd in overleg met de penningmeester.

  Over het algemeen geldt dat er betaald moet worden per seizoen. Mocht je gedurende het lopende seizoen lid worden dan incasseren we de contributie naar rato aantal maanden voor het lopende seizoen.

  We gaan er van uit dat je je contributie betaald. Eventueel na een herinnering. Zo niet, dan kan je helaas geen wedstrijden spelen.

   

  6. Opzeggen

  Wil je stoppen met handbal bij HVV ‘70? Let dan op dat je tijdig opzegt. Opzeggen kan tot 1 juni van het jaar waarin het volgende seizoen begint. Zeg je te laat op? Dan betaal je de volledige Contributie voor het volgende seizoen.

    

  7. De vereniging

  HVV '70 streeft er naar dat je plezier hebt in de handbalsport en bij onze vereniging. Wij zorgen er voor dat de faciliteiten aanwezig zijn om te kunnen handballen en dat er goed opgeleidde coaches, scheidsrechters en trainers zijn om jou van handbalplezier te voorzien. Daarnaast leveren we spelmaterialen, wedstrijdtenues en je eerste bal.

  Op de website van HVV ‘70 vind je alle actuele informatie over de vereniging.

  HVV ‘70 is er voor iedereen die handbal een warm hart toe draagt. Het doel van het gebruik van de faciliteiten van HVV ‘70 is het beoefenen van de handbalsport. Hoewel we ook gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, is het niet de bedoeling dat we het clubhuis verbouwen tot lokale horeca gelegenheid. Hou het netjes en gezellig en handbal minded.

   

  8. Onze spelregels

  Iedereen houdt zich aan de sociale spelregels en draagt daar actief aan bij:

  1. Ik draag mijn steentje bij
   HVV maken we samen; ik mag rekenen op de club, de club mag rekenen op mij. Ik ben sportief, draag bij aan de gezelligheid, de prestaties en zet me in als vrijwilliger.

  2. Mijn team kan op me rekenen
   Handbal is een teamsport. Ik ga naar de trainingen en de wedstrijden en kom ook mijn andere afspraken op de club na. Ik laat mijn team, de coach en de club dus niet in de kou staan.

  3. Ik houd het sportief
   Ik ben sportief in het veld en langs de lijn, naar mijn tegenstanders, de scheidsrechter en mijn medespelers. Dat geldt natuurlijk ook voor onze toeschouwers.

  4. Ik respecteer het fluiten
   Scheidsrechters zijn belangrijk; zonder hen geen wedstrijd. Ik reageer niet af op de scheidscheidsrechter en laat hem of haar in zijn waarde, ook als ik het niet eens ben met de beslissing.

   Ik fluit zelf ook wedstrijden!

  5. Ik laat me van mijn beste kant zien
   Bij een thuiswedstrijd ben ik met mijn team gastheer of gastvrouw voor de tegenpartij. Ik begroet de tegenstander en drink na de wedstrijd een drankje met ze.

  6. Ik houd het netjes
   Ik houd het clubhuis en complex netjes. Ik neem alle spullen mee bij het verlaten van het veld. Blikjes en flesjes zijn verboden op het handbalveld. Ik gooi afval in de prullenbakken.

   

  9. Problemen

  Als je een probleem hebt, dan kan je je altijd wenden tot het bestuur. Het bestuur zal samen met jou op zoek gaan naar de oplossing.

  Soms kan het zijn dat je liever met onze vertrouwenspersoon in gesprek gaat, kijk dan hier: Vertrouwenspersoon 

   

  10. Ledenadministratie

  Om wedstrijden te kunnen spelen, je aan een team toe te kunnen wijzen, contributie te kunnen innen oftewel om een correcte ledenadministratie te voeren, administreren we jouw gegevens in onze ledenadministratie. Dat houdt ook in dat we ons uiterste best doen om jouw gegevens te beschermen, lees hier meer over in de privacyverklaring op onze website.

   

  11. Wijzigingen

  We kunnen deze voorwaarden wijzigen. Dat doen we of op de algemene ledenvergadering of via een ledenbericht. Afhankelijk van de urgentie. 

   

  12. Tot slot

  Heb je nog vragen? Stel ze gerust via secretaris@hvv70.nl.