• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • De Club van 70, wat is dat?

  De Club van 70 is voor iedereen die HVV '70 een warm hart toe draagt. Wil je wel een steentje extra bijdragen, maar heb je niet alle tijd van de wereld of vind je HVV '70 fantastisch en wil je wel bijdragen aan dat ene project. Het kan allemaal vanuit de opbrengsten van de Club van 70.

   

  Het idee is dat iedereen HVV '70 kan sponsoren door een financiële bijdrage van € 70,- per seizoen. Dan ben je lid van de Club van 70.

   

  Hiervoor krijg je terug een eervolle vermelding op ons Club van 70 bord. En niet in de minste plaats de onmeetbare dank vanuit de club, het bestuur, haar vrijwilligers en de spelers!

   

  Met de totale bijdrage van de Club van 70 kunnen we extra's bekostigen, zoals vernieuwingen aan het clubhuis, extra tenues voor de jeugd of opleidingsavond voor scheidsrechters/trainers/coaches.

   

  Word lid van de Club van 70 en help HVV bij het organiseren van extra's!

 • Wil je ook lid worden van de Club van 70?

  Versturen