Seizoen 20/21

Na een raar einde aan seizoen 19/20 zijn de voorbereidingen voor seizoen 20/21 in volle gang. De teams moesten weer ingedeeld en samengesteld worden, de zaal ingehuurd, het clubhuis en veld opgeknapt, etc.. Met andere woorden we hebben ontzettend veel zin in een normaal seizoen, met wedstrijden en feestjes! Laten we hopen dat alles ook daadwerkelijk start vanaf 1 september.

Getraind wordt er al weer enige weken. We trainen in principe tot de zomervakantie begint (18 juli) en starten weer in de laatste week van augustus (vanaf 24 augustus). Zoals het er nu naar uit ziet begint de competitie

De TC is ook weer uit de puzzel van de teams gekomen. De teamindeling staat in een volgend nieuwsbericht! Om alvast te wennen aan de nieuwe teams, wordt er in de weken van 6 juli en 13 juli in de nieuwe teamsamenstelling getraind.

Dan het verzoek aan alle teams/coaches om de tenues weer in te leveren. Het makkelijkste is om dat op een trainingsavond te doen en de tenues in de scheidsrechterskleedkamer te zetten. De trainer kan de tas dan binnen zetten.

Kijk dus goed in welk team je zit in het komende seizoen en op welke tijden je dan traint in de laatste 2 weken!!

  • Contact: Marnix Korterink
  • E-mail: voorzitter@hvv70.nl