Einde van een raar seizoen

Het einde van een raar seizoen is in zicht. De laatste trainingen zijn aanstaande en daarna is het vakantie. Het fijne aan het afsluiten van een raar seizoen is dat we ons weer kunnen opmaken voor een normaal of beter een fantastisch seizoen!

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang, te beginnen met het indelen van de teams, het regelen van trainers en coaches, de scheidsrechters weer aanvullen, competitie indelen, etc.

Het eerste speelweekend staat gepland op 28 en 29 augustus. Houd de handbal app in de gaten vanaf augustus. Dan zijn alle spelers in de juiste teams ingedeeld en zal het programma ook gepubliceerd zijn.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen houden we voor Coaches op 27 augustus om 20.00 uur een intro avond. En we doen op zaterdag 11 september een introductie op handbal voor alle ouders/geïnteresseerden.

We zoeken nog coaches/trainers voor bij de E-jeugd en Dames Senioren! En we zijn nog opzoek naar versterking bij de heren B-jeugd.

Het trainingsschema voor volgend seizoen is nog in de maak en zullen we zsm publiceren.

Dan zoeken we altijd vrijwilligers. Zowel voor tijdens het seizoen om te helpen bij de bardienst, scheidsrechters, het onderhouden van het terrein/clubhuis en andere hand- en spandiensten, maar vooral voor de wat grotere evenementen zoals het schoolhandbal toernooi op 13 oktober. Wil je hierin wel een rol spelen, mail: secretaris@hvv70.nl.

Nu eerst nog even het jeugdkamp op 3 en 4 juli, de laatste trainingen in de week daarna en misschien nog een wedstrijdje in je ‘nieuwe’ team. Dan zit het er echt op.

Alvast een fijne vakantie!

  • Contact: Bestuur (WJ & Marnix)
  • E-mail:┬ábestuur@hvv70.nl