Einde seizoen 2018/2019

Het seizoen 2018/2019 zit er bijna op. Aanstaande zondag 14 juli sluiten we af met het familie-mix toernooi en aansluitend een barbecue.

Terugkijkend was het seizoen 2018/2019 een uitdagend jaar.

 

Jongste jeugd

Met meer nieuwe leden bij de jongste jeugd werd het een puzzel om toch iedereen zo goed mogelijk competitie te laten spelen, voldoende coaches en trainers te vinden.

Volle bezetting in de F en E jeugd (zelfs een meiden en jongens team), bezettingsuitdagingen in de D-jeugd en spannende wedstrijden op ieder niveau.

 

Oudste jeugd

De C en B-teams hadden we dit seizoen op een uitdagend niveau ingedeeld en dat hebben ze geweten ook. Spannende potjes, ruime overwinningen en soms volledig weggeschoten, uitdagend was het zeker. Het leverde in ieder geval ambitie op en de HC werden zelfs kampioen.

 

Senioren

De dames senioren teams hebben elkaar gevonden in het uitwisselen van spelers, om zo toch ieder weekend 2 wedstrijden te spelen. Top geregeld dames!

Helaas is gedurende het seizoen Hs2 opgehouden te bestaan. Het bleek onwerkbaar om met een structureel te kort aan spelers een team op de been te houden.

Ondertussen wisten de Hs1 zich te handhaven in de 1e divisie. Chapeau! En natuurlijk alle supporters bedankt voor jullie enthousiasme op de tribune. En nu hup weer in training mannen.

 

Scheidsrechters

Hans van de Ham heeft het stokje overgedragen als scheidsrechterscoördinator overgedragen aan Rudy Spruitenburg. En na een inwerkseizoen, is het nu weer werven en bouwen aan een voldoende grote poule aan scheidsrechters om alle wedstrijden weer in goede banen te leiden, want zonder scheids geen wedstrijd.

 

Vrijwilligers

Waar voor een wedstrijd geldt, zonder scheids geen wedstrijd, gaat dit ook op voor de club: Zonder vrijwilligers geen club. HVV ’70 draait volledig op de schouders van enthousiaste ouders, leden, relaties en super vrijwilligers. Van trainers, coaches, scheidsrechters tot schoonmaak en commissies, allen doen dit in hun vrije tijd en met hart voor de club. Iedereen heel erg bedankt voor jullie inzet en passie!
Wil je ook als vrijwilliger aan de slag, dan kan dat natuurlijk!

 

Partners

Uiteraard bedanken we ook onze partners, de sponsoren, de club van 70 leden en alle anderen die bijdragen HVV ’70 middels allerlei vormen van ondersteuning vooruit te helpen. Kijk eens op de site bij de partners of er een bedrijf tussen zit die iets voor jou kan betekenen.

 

Het volgende seizoen staat weer voor de deur. De teams zijn ingeschreven, de indeling bekend, de zaal gehuurd, nu nog een paar coaches en trainers vacatures vullen en we zijn er op grote lijnen weer klaar voor.

We beginnen weer met trainen op 4 september en let op: het kan zijn dat de eerste wedstrijd al op 31 augustus of 1 september gespeeld gaat worden.

Fijne vakantie!

  • Contact: Het bestuur
  • E-mail: bestuur@hvv70.nl