De eerste competitiemaand zit er bijna op

De eerste wedstrijden zijn weer gespeeld en de voorbereidingen om de zaal in te gaan zijn in volle gang. Hoe dan ook het seizoen is weer volle bak bezig.

Ik heb in ieder geval al met veel plezier naar wedstrijden mogen kijken en dat was meestal in een heerlijk zonnetje! Spannende wedstrijden, ruime overwinningen en stevige verliespotjes, alles kwam voorbij. Ongeacht de uitslag, bij alle wedstrijden werd er heerlijk gespeeld en voor elkaar geknokt. Kortom, voor iedereen een aanrader om de zondag eens door te brengen bij het clubhuis.

De heren zal je daar niet aantreffen, zij spelen reeds op zaterdagavond hun potjes thuis in de Vliethorst. Dat kunstlicht is wellicht minder gezellig, de sfeer en wedstrijden hebben daar weinig last van. Weer spetterend handbal, volle tribunes en gezelligheid. Het ziet er naar uit dat het weer een spannende competitie gaat worden, met veel teams met ongeveer een gelijk aantal punten.

De grootste uitdaging op dit moment is het vinden van voldoende verenigingsscheidsrechters, zodat iedere week er weer voldoende zijn om de wedstrijden op ieder niveau te begeleiden. Mocht je nou interesse hebben om te gaan fluiten maak dat dan kenbaar via scheidsrechter@hvv70.nl , dan zorgen wij voor de opleiding en begeleiding.

Het is ook weer de tijd voor de ALV, deze staat al in de kalender, voor het gemak: 17 oktober 20.00 uur in het clubhuis. Meer info volgt zsm! We zijn nog bezig met de stukken.

Veel plezier de komende wedstrijden en trainingen!

  • Contact: Marnix Korterink
  • E-mail: secretaris@hvv70.nl