• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Contributie deel 2 seizoen 18/19

  Deel 2 (2e helft) van de contributie wordt begin februari (rond de 7e) geïncasseerd. Voor het gemak de contributie 18/19 is:

   - Seizoen 2018-19
  Senior 285
  A jeugd 225
  B jeugd 205
  C jeugd 195
  D jeugd 160
  E jeugd 150
  F jeugd 130
  Kabouter 120
  Recreanten 120

   

  Net als bij deel 1 vragen we je ook nu weer om hiermee rekening te houden en te zorgen voor voldoende saldo op je rekening.


  Dank!

   

  Willem Jan "de penningmeester' Huizinga