• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Te koop voor EUR 10,00. Inmiddels lopen er al heel wat HVV-ers met de HVV70 sjaal rond.
  De eerste sjaals zijn uitgereikt aan Cas en Mees (FJ foto) Lisa K (EJ) Maaike (DJ foto) Sam A (DCJ) Marina (HAJ) Jelmer (HS). Zij hadden de meeste Grote Clubactie loten verkocht.
  De HVV70 sjaal: Leuk om bij een heren- of dameswedstrijd te dragen of bij jouw eigen wedstrijd natuurlijk.
  Voor 10 Euro is die van jou. Wil jij hem ook? Mail even naar Renate via rmtvanderveer@ziggo.nl
  Dan zorg ik dat die jouw kant op komt.
  Ennuh te laat is te laat. Het is een beperkte oplage.

  HVV70 Sjaal HVV70 Sjaal 1