• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Het huidig bestuur stopt in oktober 2017.  Wij zijn dus op zoek naar nieuwe bestuurders.
  Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen hebben diverse leden van alle commissies voor de 2e keer met elkaar zitten brainstormen over de toekomst van onze handbalclub en hoe verder.  Hierbij hebben wij gekeken naar verbetering van onze organisatie en onze communicatie. Dit heeft geresulteerd in een andere opzet van de commissies en in een andere overlegstructuur tussen de commissies en het bestuur.
  Zie hiervoor ook de Functiebeschrijvingen Bestuur en Commissies. Je vindt deze onder het kopje “Berichten van het bestuur” Of klik hier.

  Volgend seizoen zal de nieuwe overlegstructuur gaan starten. Dat wil zeggen wij zullen een overleg kalender maken waarin eerst de commissies bij elkaar komen, dan de commissies met het bestuur en dan het bestuur zelf.  En dat 3 keer bij jaar, zodat iedereen 6 keer per jaar bij elkaar komt. Hierdoor zien wij elkaar allemaal iets vaker en is de samenwerking een stuk makkelijker.

  Momenteel heeft het bestuur 2 leden benaderd voor de functie van voorzitter en secretaris.  Beide personen denken hier nog over na.
  Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een penningmeester en een wedstrijdsecretaris.

  Aan alle leden, ouders van leden en andere HVV-fans doen wij het verzoek om je op te geven voor een bestuursfunctie of een andere vrijwilligersfunctie.
  Wil je meer informatie … bel ons;
  of weet je iemand die wij kunnen benaderen … laat het ons weten.

  Alvast bedankt,
  Namens het bestuur,

  Renate van der Veer 06-30906202 of rmtvanderveer@ziggo.nl