• Handbal bij HVV '70 voor meisjes

  Bij HVV '70 handballen meisjes, jongens en volwassenen in allerlei leeftijdsgroepen. En ze komen uit allerlei plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Voorhout, etc. om te genieten van de gezellige sfeer en top handballers.

  Top Handbal

  Het 1e senioren team speelt in de 1e Divisie. Dat is top handbal in de regio, vlakbij huis! Durf jij het aan om op dit niveau mee te doen?

  Zaal en veldhandbal in Voorschoten

  Handbal speel je in de zaal en op het veld. Het hele jaar door! En we handballen in Voorschoten. Ons clubhuis vind je aan de Weddeloop en als we de zaal in gaan is de Vliethorst onze thuisbasis. Lekker centraal in Voorschoten en vlakbij Leiden, Wassenaar en Leidschendam.

  Volwassenen handballen ook

  Handbal is voor iedereen van alle leeftijden. Voor volwassenen hebben we diverse heren en dames senioren teams. Heb je nog nooit gehandbald, kom dan eens meetrainen met de recreanten.

  Jeugd

  Handballen kan al vanaf 4 jaar. De jongste jeugd traint eerst een tijdje en kan zo snel mogelijk meedoen met competitie wedstrijden. Stroom je in bij de oudste jeugd dan moet je aan de bak, de jongens en meiden zijn in het veld fanatiek!

 • Wanneer je wilt stoppen met handballen, wat wij heel jammer zouden vinden uiteraard, let dan even op de regels die hiervoor gelden:

  • Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen aan het einde van een verenigingsjaar.
  • De opzegging moet schriftelijk vóór 1 juni bij de ledenadministratie binnen zijn.
  • Opzeggen moet via de mail: ledenadministratie@hvv70.nl

  NB.  In de statuten staat nog vermeld "secretariaat", maar HVV heeft dit een aparte ledenadministratie.Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. De redenen hiervoor zijn o.a. dat je dan een heel team dupeert. Handbal is een teamsport en jouw team én de vereniging rekenen op jou. HVV’70 is daarnaast ook een aantal financiële verplichtingen aangegaan, waaronder zaalhuur, kosten van het NHV (de bond), waar wij rekening mee moeten houden.

   

  Wanneer je geblesseerd bent geraakt, neem dan even contact op met de penningmeester om te kijken of de contributie tijdelijk kan worden stopgezet. Via penningmeester@hvv70.nl.